3 fantastische zomerse opblaasattracties!

donderdag 13 juni 2024

3 fantastische zomerse opblaasattracties!

Bij het plannen van een zomerse gebeurtenis, of het nu een verjaardagsfeestje, een buurtbarbecue of een bedrijfsevenement is, zijn waterattracties de perfecte manier om plezier en verkoeling te combineren. Bij Springkussenverhuur Zwolle bieden we een scala aan opblaasbare attracties die ideaal zijn voor warme zomerdagen. Hier zijn drie fantastische zomerse opblaasattracties die je evenement tot een groot succes zullen maken:

1. Glijbaan Dolfijn met Waterbad

De Glijbaan Dolfijn met Waterbad is een absolute favoriet voor kinderen! Deze attractie is niet alleen een visueel spektakel met zijn prachtige dolfijn op de bovenkant van de opblaasattractie, maar biedt ook eindeloos plezier en verkoeling. Klim omhoog, glijd naar beneden en plons in het verfrissende waterbad aan de onderkant. Deze glijbaan is perfect voor zomerse feestjes, waar de hitte een uitdaging kan zijn. Met de Glijbaan Dolfijn blijven je gasten lekker koel terwijl ze zich vermaken. Aangezien deze attractie is bedoeld voor kinderen, raden wij je wel aan om altijd een meerderjarige erbij te hebben die begeleid.

2. Buikschuifbaan Jungle

Voor degenen die van snelheid en competitie houden, is de Buikschuifbaan Jungle een uitstekende keuze. Deze attractie brengt de spanning van een wedstrijd en het plezier van water samen. De deelnemers nemen een aanloop en glijden zo snel mogelijk over de 17 meter lange, met water besprenkelde baan. De jungle-thema aankleding maakt het extra leuk en aantrekkelijk voor zowel kinderen als volwassenen. Het is een geweldige manier om de zomerse hitte te bestrijden en tegelijkertijd actief en sportief bezig te zijn.

3. Tobbedansbaan

De Tobbedansbaan is een klassieker die nooit teleurstelt. Deze baan combineert het plezier van glijden met de uitdaging van behendigheid. De deelnemers glijden met een rubberen band over de baan en proberen zo snel mogelijk de finish te bereiken zonder om te vallen. Het is een hilarische en verfrissende attractie die zeker voor veel lachende gezichten zal zorgen. Perfect voor zowel jong als oud, de Tobbedansbaan is een geweldige aanvulling op elk zomers evenement. Er worden standaard 2 banden bij deze baan geleverd.  

Perfect voor Warm Weer

Deze drie attracties hebben één ding gemeen: ze gebruiken allemaal water om de ervaring nog leuker en verfrissender te maken. Dit maakt ze ideaal voor warme zomerdagen wanneer je gasten op zoek zijn naar manieren om af te koelen en tegelijkertijd actief te blijven!

Meer Opties bij Springkussenverhuur Zwolle

Mocht je toch iets anders in gedachten hebben, dan hebben wij nog een heel assortiment aan opblaasbare attracties, stormbanen en andere feestbenodigdheden bij Springkussenverhuur Zwolle. Van traditionele springkussens tot thematische opblaasbare speeltoestellen, er is voor elk wat wils. Bekijk hier ons gehele assortiment!

Conclusie

Voor een onvergetelijk zomerevenement vol plezier en verfrissing zijn de Glijbaan Dolfijn met Waterbad, de Buikschuifbaan Jungle en de Tobbedansbaan van Springkussenverhuur Zwolle de ideale keuzes. Neem vandaag nog contact met ons op om deze fantastische attracties te huren en maak je zomerse feest compleet!

Terug naar het nieuwsoverzicht