Tenten

Alle tenten

Opblaasbare Tent Rond 6m

Opblaasbare Tent Rond 6m

1 dag
165,29
Excl. BTW
1 dag
200,00
incl. BTW
Opblaasbare Tent 4x6m

Opblaasbare Tent 4x6m

1 dag
185,95
Excl. BTW
1 dag
225,00
incl. BTW

Tenten te huur bij Springkussenverhuur Zwolle

Bij Springkussenverhuur Zwolle bieden we verschillende soorten tenten aan. De klassieke partytenten is veel verschillende formaten. Doordat de partytenten aan elkaar verbonden kunnen worden zijn deze ook heel geschikt voor grote evenementen of feesten. We hebben ook PVC tenten in het assortiment. Deze tenten zijn brandvertragend en waarborgen dus een zekere veiligheid voor de gasten. Deze tenten beschikken ook over een brandveiligheidscertificaat. 

Voor elk soort feest bieden wij een tent op formaat aan. Een sportevenement, een bruidsfeest, een communie of een andere evenement. Dat is voor Springkussenverhuur Zwolle geen enkel probleem. Huur je een tent bij ons? Dan is er ook de mogelijkheid dat wij de tent bezorgen en voor je op- en afbouwen. Naast de verhuur van opblaasbare tenten, verhuren wij ook andere materialen zoals springkussens, stormbanen, attracties, sport en spel en partymaterialen.

Vragen over tenten

Heb je nog vragen of opmerkingen over onze tenten of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Zwolle. De medewerkers van de klantenservice staan je te woord en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.