Electra

Alle electra

Verlengsnoer 25m

Verlengsnoer 25m

1 dag
8,26
Excl. BTW
1 dag
9,99
incl. BTW
Stroomhaspel 25m

Stroomhaspel 25m

1 dag
8,26
Excl. BTW
1 dag
9,99
incl. BTW
Stroomhaspel 40m

Stroomhaspel 40m

1 dag
12,39
Excl. BTW
1 dag
14,99
incl. BTW
Kabelbrug/Kabelgoot

Kabelbrug/Kabelgoot

Afmetingen DxBxH
400 cm x 14 cmx 2 cm
1 dag
20,00
Excl. BTW
1 dag
24,20
incl. BTW

Electra huren bij Springkussenverhuur Zwolle

Bij Springkussenverhuur Zwolle denken we aan alles! Ook aan voldoende stroompunten zodat alles aangesloten kan worden. Zo heb je onder andere de keuze uit een stroophaspel van 25 meter, een stroomhaspel van 50 meter en een verlengsnoer van 25 meter. Met deze artikelen zorg je altijd voor voldoende stroomtoevoer voor de feest producten die je nodig hebt voor jouw feest of evenement. Bij ons kun je alles in het assortiment vinden om een feest of evenement succesvol te laten verlopen! Op deze pagina bekijk je al onze Electra.

Voor elk soort feest bieden wij een tent op formaat aan. Een sportevenement, een bruidsfeest, een communie of een andere evenement. Dat is voor Springkussenverhuur Zwolle geen enkel probleem. Huur je een tent bij ons? Dan is er ook de mogelijkheid dat wij de tent bezorgen en voor je op- en afbouwen. Naast de verhuur van Electra, verhuren wij ook andere partymaterialen zoals springkussens, stormbanen, attracties, sport en spel en partymaterialen.

Vragen over Electra

Heb je nog vragen of opmerkingen over onze Electra of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Zwolle. De medewerkers van de klantenservice staan je te woord en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.