Spelkussens

Alle spelkussens

Trekrodeo Stier Actie

Trekrodeo Stier

Afmetingen DxBxH
5,0 x 5,0 x 1,5 m
Aantal gebruikers
1
van

105,00

excl. BTW
1 dag
85,00
Excl. BTW
1 dag
102,85
incl. BTW

Spelkussens te huur bij Springkussenverhuur Zwolle

Ben je op zoek naar leuke spellen voor bijvoorbeeld een zeskamp? Dan ben je bij Springkussenverhuur Zwolle op het juiste adres. We hebben allerlei leuke spellen in het assortiment bijvoorbeeld: een kussengevecht luchtkussen en nog veel meer! We hebben zelfs trekrodeo stieren in ons assortiment. Het maakt niet uit wat voor thema het feest of evenement is. Voor elk feest of evenement hebben wij de allerleukste producten in huis! Selecteer welke je wilt hebben en bestel eenvoudig online via onze website.

We bieden bij Springkussenverhuur Zwolle ook een bezorgservice, een op- en afbouw service en een begeleidservice aan. Naast de verhuur van spelkussens, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij onze springkussens.

Vragen over spelkussens

Heb je nog vragen of opmerkingen over onze spelkussens of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Zwolle. De medewerkers van de klantenservice staan je te woord en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.