Voetbal attracties

Alle voetbal attracties

Voetbal Dart Groot

Voetbal Dart Groot

Afmetingen DxBxH
4.4 x 3.6 x 5.2 m
Aantal gebruikers
3
1 dag
119,90
Excl. BTW
1 dag
145,08
incl. BTW
Voetbalveld / Voetbalboarding

Voetbalveld / Voetbalboarding

Afmetingen DxBxH
20 x 10 x 2,5 m
Aantal gebruikers
12
1 dag
123,97
Excl. BTW
1 dag
150,00
incl. BTW

Voetbal attracties te huur bij Springkussenverhuur Zwolle

Wie wist er dat je met voetbal zoveel kon variëren? Wij van Springkussenverhuur Zwolle wel! Wij hebben namelijk alle soorten voetbal spellen in ons assortiment! Het maakt niet uit wat je zoekt bij Springkussenverhuur Zwolle hebben wij het in voorraad! Op deze pagina bekijk je al onze voetbal attracties. Selecteer welke je wil hebben en bestel eenvoudig online via onze website. Ben je op zoek naar iets anders dan voetbal? Dit is ook geen enkel probleem bij ons!

Springkussenverhuur Zwolle is jouw verhuurder als het gaat om de organisatie van feesten en evenementen. Naast de verhuur van voetbal attracties hebben wij nog veel meer spellen, springkussens en stormbanen in het assortiment! We bieden bij Springkussenverhuur Zwolle ook een bezorgservice, een op- en afbouw service en een begeleidservice aan.

Vragen over voetbal attracties

Heb je nog vragen of opmerkingen over onze voetbal attracties of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Zwolle. De medewerkers van de klantenservice staan je te woord en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.