Speelkussens

Alle speelkussens

Speelkussen Multiplay Unicorn Actie

Speelkussen Multiplay Unicorn

Afmetingen DxBxH
4,0 x 4,0 x 3,5 m
Aantal gebruikers
10
van

100,00

excl. BTW
1 dag
85,00
Excl. BTW
1 dag
102,85
incl. BTW
Speelkussen Winterfeest Actie

Speelkussen Winterfeest

Afmetingen DxBxH
6,0 x 6,0 x 3,5 m
Aantal gebruikers
12
van

123,96

excl. BTW
1 dag
115,70
Excl. BTW
1 dag
140,00
incl. BTW
Speelkussen Multiplay Jungle Actie

Speelkussen Multiplay Jungle

Afmetingen DxBxH
6,0 x 6,0 x 3,5 m
Aantal gebruikers
12
van

136,36

excl. BTW
1 dag
115,70
Excl. BTW
1 dag
140,00
incl. BTW

Speelkussens te huur bij Springkussenverhuur Zwolle

Op zoek naar een speelkussen met wat meer uitdaging? Dan ben je bij Springkussenverhuur Zwolle aan het juiste adres. Wij verhuren speelkussens met genoeg actie! De speelkussens bezitten bijvoorbeeld een verschillende obstakels aan de binnenkant. Ook deze speelkussens hebben we in verschillende formaten, kleuren en thema's te huur. We hebben de speelkussens in dieren thema's van de junglewinter thema's en nog veel meer! Neem voor alle thema's snel een kijkje in ons speelkussen assortiment. Op deze pagina bekijk je al onze speelkussens. Selecteer welke je wil hebben en bestel eenvoudig online via onze website. 

 

Bij Springkussenverhuur Zwolle zorgen we ook voor een uitstekende service! Zo bieden we een bezorgservice aan, een op- en afbouwservice en begeleiding bij de speel en springkussens. Naast de verhuur van speelkussens, verhuren wij ook andere partymaterialen om er een succesvol feest of evenement van te maken. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij onze stormbanen.

Vragen over speelkussens

Heb je nog vragen of opmerkingen over onze speelkussens of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Zwolle. De medewerkers van de klantenservice staan je te woord en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.