Catering

Alle catering

Popcornmachine incl. 100 porties

Popcornmachine incl. 100 porties

Afmetingen DxBxH
0,5 x 0,5 x 1,0 m
Aantal gebruikers
100 porties
1 dag
49,59
Excl. BTW
1 dag
60,00
incl. BTW

Catering te huur bij Springkussenverhuur Zwolle

Er is niks wat Springkussenverhuur Zwolle niet in het assortiment heeft om een top evenement of feest te organiseren. Werkelijk alle producten die je nodig hebt bij een goed evenement of een groot feest kan je bij ons terugvinden. Je kunt bij ons diverse cateringproducten krijgen zoals onder andere een suikerspinmachine en een popcornmachine. Op deze pagina bekijk je al onze catering producten die wij te huur aanbieden. Selecteer welke je wil hebben, de hoeveelheid en bestel eenvoudig online via onze website.

Voor elk soort feest bieden wij een tent op formaat aan. Een sportevenement, een bruidsfeest, een communie of een andere evenement. Dat is voor Springkussenverhuur Zwolle geen enkel probleem. Huur je een tent bij ons? Dan is er ook de mogelijkheid dat wij de tent bezorgen en voor je op- en afbouwen. Naast de verhuur van catering, verhuren wij ook andere partymaterialen zoals springkussens, stormbanen, attracties, sport en spel en partymaterialen.

Vragen over catering

Heb je nog vragen of opmerkingen over onze catering of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Zwolle. De medewerkers van de klantenservice staan je te woord en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze.