Airhockey tafel Pro 7FT

Aantal:

105,00

1 dag 

Excl. BTW

127,05

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Airhockey Tafel Pro 7FT
>
  • Airhockey Tafel Pro 7FT
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
213cm x 113cm x 81cm
Gewicht Gewicht
90 KG

Omschrijving

Airhockey tafel huren

Zie hierboven de Airhockey tafel. Je zal hem vast wel eens gezien hebben in bijvoorbeeld een game hal. Nu kun je hem dus ook voor eigen gebruik voor bij je thuis huren. Ideaal voor wanneer je een feest geeft en opzoek bent naar een leuke activiteit om met vrienden te doen. De Airhockey tafel is geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

  • Inclusief accessoires 
  • Geschikt voor professioneel gebruik
  • Met metalen speelveld
  • Voorzien van scoreteller

BELANGRIJK:

  • Voor dat u de bestelling plaatst is het belangrijk dat u de afmetingen goed controleert. Deze staat bij het product vermeld. De airhockeytafel wordt klaar voor gebruik geleverd en daardoor past het namelijk niet door elke deur.
  • Past het niet? Maar wilt u wel dat wij de airhockeytafel komen leveren dan kunt u in het winkelmandje kiezen voor de optie "montage en demontage airhockeytafel". Wij demonteren dan het onderstel bij ons in de werkplaats en zodra de tafel bij u op locatie staat dan monteren wij het onderstel weer. Op deze wijze past het door elke deur.
  • Wij leveren alleen op de begane grond. Voor uitzonderingen kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice.

 

Nog meer mogelijkheden

Naast de verhuur van de Airhockey tafel, verhuren wij ook andere sport en spellen. Vergeet ook niet te kijken bij onze andere producten om een succesvol feest of evenement te organiseren.

Vragen over Airhockey tafel

Heb je vragen over onze Airhockey tafel of over één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Een van onze medewerkers staat je te woord en helpt je graag verder.

Extra Productopties

41,45

1 dag

Excl. BTW

50,15

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen