3 Opblaasbare Attracties met een Wedstrijdelement

donderdag 6 juli 2023

Perfect voor Bedrijfsfeesten of Sportdagen!

Bij Springkussenverhuur Zwolle draait alles om plezier en vermaak. Als je op zoek bent naar opblaasbare attracties met een wedstrijdelement, ben je hier aan het juiste adres! In deze blog ontdek je drie spannende attracties die perfect zijn voor bedrijfsfeesten of sportdagen. Dus, waar wacht je nog op? Lees verder en laat je inspireren!


1. Trekrodeo Stier - Blijf Jij het Langst Zitten?

Ben jij een echte waaghals? Test je vaardigheden op de Trekrodeo Stier en ontdek wie er het langst op kan blijven zitten! Deze wilde stier zorgt voor een spannende uitdaging waarbij je stevig moet blijven vasthouden. De adrenaline giert door je aderen terwijl je probeert de stier onder controle te houden. De ultieme winnaar is degene die het langst op de stier kan blijven zitten. Durf jij de uitdaging aan?

2. Voetbal Dart - Schiet jij de Hoogste Score?

Hou je van voetbal en darten? Dan is Voetbal Dart de attractie voor jou! Deze unieke combinatie van twee populaire sporten zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Het gigantische dartbord is bedekt met klittenband, waardoor de ballen eraan blijven plakken. Jouw doel is simpel: schiet de hoogste score! Laat je voetbalvaardigheden zien en laat je vrienden versteld staan van jouw precisie. Wie wordt de koning van het voetbal dart?

3. Gladiatorspel - Blijf Jij het Langst Staande?

Stap in de arena en ga de strijd aan met het Gladiatorspel! Gewapend met een opblaasbare buis is het jouw doel om je tegenstander van het platform te slaan. Kracht, behendigheid en evenwicht zijn essentieel om als overwinnaar uit de strijd te komen. Hoe langer je op je voeten blijft staan, hoe groter de kans dat je als winnaar wordt gekroond. Daag je vrienden, collega's of klasgenoten uit en ontdek wie de ultieme gladiator is!

Met deze 3 opblaasbare attracties met een wedstrijdelement heeft Springkussenverhuur Zwolle precies wat je nodig hebt om jouw bedrijfsfeest of sportdag tot een groot succes te maken. Heb jij nog vragen? Neem gerust contact op met het team van Springkussenverhuur Zwolle. Terug naar het nieuwsoverzicht