Onze stormbanen, top 3 springkussenverhuur Zwolle

dinsdag 2 juni 2020

We kunnen nu wel echt zeggen, de zomer is begonnen! De komende weken wordt het heerlijk weer en kunnen we weer gaan genieten van de lange zomerse avonden. Heerlijk in de tuin zitten en genieten van het zonnetje. Maar voor de kinderen is dit wat lastiger en die willen lekker spelen, en het liefst met water. Want voor leuke wateractiviteiten kan je dan met ze doen? Wij van Springkussenverhuur Zwolle hebben voor jou een top 3 van gaafste stormbanen voor je gemaakt, zodat jouw kinderen ook kunnen genieten deze zomer!

  

Glijbaan Dolfijntje

Voor kleinere kinderen is een stormbaan natuurlijk niet zo geschikt. Als je toch kleinere kinderen hebt en hun ook veel waterplezier wilt geven hebben wij een oplossing. Vinden jouw kinderen het heerlijk om te glijden en kunnen ze dit uren volhouden? Dan is glijbaan dolfijntje de perfecte glijbaan voor jullie met dit warme weer. Aan het einde van deze glijbaan zit namelijk een bad die je kunt vullen met water. Zo kunnen de kinderen elke keer even lekker afkoelen zodra ze van de glijbaan afkomen. Daarnaast heeft de glijbaan een mooie grote opblaas dolfijn op het dak en deze glijbaan makkelijk en snel op te zetten door de elektrische blower die er bij wordt geleverd.

 

Piraten stormbaan

Als jullie in een kindvriendelijke buurt wonen, dan zijn er vast veel kinderen die samen spelen. Hoe leuk zou het dan zijn om al deze kinderen samen plezier te laten hebben op een stormbaan. Plaats dan de piraten stormbaan van 18 meter op een groot grasveld in de buurt en laat de kinderen lekker springen en klauteren. Misschien worden de ouders ook enthousiast en kunnen jullie een competitie houden en kijken wie er het snelst over de stormbaan is.

  

 

Mega stormbaan

Ben je echt op zoek naar een super grote stormbaan waar alle kinderen uit de buurt op kunnen? En waar je een leuke competitie op kunt zetten, waarbij je conditie en snelheid echt op de proef worden gesteld. Dan is deze mega stormbaan van 24 meter perfect hiervoor. Deze kleurrijke stormbaan is niet alleen mega lang maar heeft daarnaast veel obstakels die je die allemaal moet trotseren om de finish te halen.

 

Meer informatie

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder. 

Terug naar het nieuwsoverzicht