De leukste springkussens huur je bij Springkussenverhuur Zwolle

vrijdag 15 januari 2021

Als je van plan bent om een kinderfeestje te organiseren of een buitenevenement waar kinderen aanwezig zullen zijn, is het hebben van een springkussen een ideaal. De leukste springkussens huur je bij Springkussenverhuur Zwolle. Huur een springkussen waar kinderen hun energie op kwijt kunnen en uren plezier zullen beleven. In onderstaande informatie lichten wij onze top 3 springkussens uit. Inspiratie opdoen? Lees dan verder!

 

1. SPRINGKUSSEN Kleuren

Een van de springkussens die bij elk feestje van pas komt is het springkussen kleuren. Tegen een voordelige prijs is deze eenvoudig online bij ons te huren. Je hoeft dus niet perse een themafeest te hebben om dit springkussen te huren. Daarnaast is dit springkussen makkelijk op te blazen met de elektrische blower die erbij wordt geleverd. Je huurt alle springkussens standaard voor drie dagen. De eerste dag haal je hem op, de tweede dag is voor gebruik en de derde dag breng je hem terug. Je hebt natuurlijk altijd de mogelijkheid om het springkussen voor een langere periode te huren. Bij interesse bekijk je hier het springkussen Kleuren. De afmetingen zijn 4 bij 3 meter.

 

 

2. SPRINGKUSSEN Voetbal

Ben je wel van plan om een feest te organiseren, wellicht met een sportthema? Dan is het springkussen voetbal de ideale keuze. Wanneer de kinderen beginnen met springen zullen ze niet willen stoppen. Dit betekent dat ze hun energie lekker goed kwijt kunnen, zodat ze na een lange dag bouncen op het springkussen goed doorslapen. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen maken als er op de dag dat je het springkussen wil gebruiken een klein buitje valt. Het heeft namelijk een dak met daarop een voetbal waaraan het springkussen zich tevens kenmerkt. Goed om te weten is ook dat al onze springkussens gecertificeerd zijn en van goede kwaliteit. De afmetingen zijn 5 bij 4 meter. Bij interesse bekijk je hier het springkussen Voetbal.

 

 

3. SPRINGKUSSEN Prinses

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een feestje organiseer met een prinsessen thema. Dan is dit springkussen de perfecte toevoeging aan het feestje. Als de meisjes dit springkussen zullen zien, zullen ze zich als echte prinsessen voelen. Op het springkussen staat een kasteel afgebeeld en daarnaast zit er ook een glijbaan aan vast. Zo kunnen ze naast het springen ook van de glijbaan af en zo meerdere malen doen. De afmetingen zijn 4 bij 3 meter. Bij interesse bekijk je hier het springkussen Prinses.

 

 

 

Meer informatie

Nu je onze top 3 hebt bekeken, hopen we je te hebben geholpen bij het maken van een keuze. Mocht je geïnteresseerd zijn in ons volledige assortiment, neem een bezoek aan onze website van Springkussenverhuur Zwolle. Mocht je nog vragen hebben na het lezen van dit blog. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Terug naar het nieuwsoverzicht